Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g360g2052kcal82.1g70.2g178.6g21.6g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti90g510kcal22g12.5g41.3g0g
Saksanpähkinä 54g367kcal7.9g1.8g35.2g8.6g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g90g337kcal20.7g0g27.9g25.2g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g54g5.4kcal0.8g0g0.3g45.9g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2196g6543kcal267g169g566.6g202.6g
Valittu annoskoko1098g3272kcal133.5g84.5g283.3g101.3g
Annoskoko puolitettuna549g1636kcal66.8g42.3g141.7g50.7g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200