Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g40g228kcal9.1g7.8g19.8g2.4g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti10g57kcal2.4g1.4g4.6g0g
Saksanpähkinä 6g41kcal0.9g0.2g3.9g1g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g10g37kcal2.3g0g3.1g2.8g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g6g0.6kcal0.1g0g0g5.1g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g727kcal29.6g18.8g62.8g22.6g
Valittu annoskoko122g364kcal14.8g9.4g31.4g11.3g
Annoskoko puolitettuna61g182kcal7.4g4.7g15.7g5.7g
Arvot/100g100g298kcal12.1g7.7g25.7g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200