Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g70g399kcal16g13.7g34.7g4.2g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti18g99kcal4.3g2.4g8g0g
Saksanpähkinä 11g71kcal1.5g0.3g6.8g1.7g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g18g65kcal4g0g5.4g4.9g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g11g1kcal0.2g0g0.1g8.9g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g1272kcal52g32.8g110g39.4g
Valittu annoskoko214g636kcal26g16.4g55g19.7g
Annoskoko puolitettuna107g318kcal13g8.2g27.5g9.9g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200