Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g80g456kcal18.2g15.6g39.7g4.8g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti20g113kcal4.9g2.8g9.2g0g
Saksanpähkinä 12g82kcal1.8g0.4g7.8g1.9g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g20g75kcal4.6g0g6.2g5.6g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g12g1.2kcal0.2g0g0.1g10.2g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g1454kcal59.4g37.6g126g45g
Valittu annoskoko244g727kcal29.7g18.8g63g22.5g
Annoskoko puolitettuna122g364kcal14.9g9.4g31.5g11.3g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200