Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g800g4560kcal182.4g156g396.8g48g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti200g1134kcal49g27.8g91.8g0g
Saksanpähkinä 120g816kcal17.6g4g78.3g19.1g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g200g748kcal46g0g62g56g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g120g12kcal1.8g0g0.7g102g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4880g14540kcal593.6g375.6g1259.2g450.2g
Valittu annoskoko2440g7270kcal296.8g187.8g629.6g225.1g
Annoskoko puolitettuna1220g3635kcal148.4g93.9g314.8g112.6g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200