Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g90g513kcal20.5g17.6g44.6g5.4g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti23g128kcal5.5g3.1g10.3g0g
Saksanpähkinä 14g92kcal2g0.4g8.8g2.1g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g23g84kcal5.2g0g7g6.3g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g14g1.3kcal0.2g0g0.1g11.5g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g1636kcal66.8g42.2g141.6g50.6g
Valittu annoskoko275g818kcal33.4g21.1g70.8g25.3g
Annoskoko puolitettuna137g409kcal16.7g10.6g35.4g12.7g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200