Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g100g570kcal22.8g19.5g49.6g6g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti25g142kcal6.1g3.5g11.5g0g
Saksanpähkinä 15g102kcal2.2g0.5g9.8g2.4g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g25g94kcal5.7g0g7.7g7g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g15g1.5kcal0.2g0g0.1g12.7g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g1817kcal74g47g157.4g56.2g
Valittu annoskoko305g909kcal37g23.5g78.7g28.1g
Annoskoko puolitettuna153g454kcal18.5g11.8g39.4g14.1g
Arvot/100g100g298kcal12.1g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200