Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g120g684kcal27.4g23.4g59.5g7.2g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti30g170kcal7.3g4.2g13.8g0g
Saksanpähkinä 18g122kcal2.6g0.6g11.7g2.9g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g30g112kcal6.9g0g9.3g8.4g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g18g1.8kcal0.3g0g0.1g15.3g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g2181kcal89g56.4g188.8g67.6g
Valittu annoskoko366g1091kcal44.5g28.2g94.4g33.8g
Annoskoko puolitettuna183g545kcal22.3g14.1g47.2g16.9g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200