Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g140g798kcal31.9g27.3g69.4g8.4g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti35g198kcal8.6g4.9g16.1g0g
Saksanpähkinä 21g143kcal3.1g0.7g13.7g3.3g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g35g131kcal8g0g10.8g9.8g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g21g2.1kcal0.3g0g0.1g17.8g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana854g2544kcal103.8g65.8g220.2g78.6g
Valittu annoskoko427g1272kcal51.9g32.9g110.1g39.3g
Annoskoko puolitettuna214g636kcal26g16.5g55.1g19.7g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200