Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g160g912kcal36.5g31.2g79.4g9.6g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti40g227kcal9.8g5.6g18.4g0g
Saksanpähkinä 24g163kcal3.5g0.8g15.7g3.8g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g40g150kcal9.2g0g12.4g11.2g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g24g2.4kcal0.4g0g0.1g20.4g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g2908kcal118.8g75.2g252g90g
Valittu annoskoko488g1454kcal59.4g37.6g126g45g
Annoskoko puolitettuna244g727kcal29.7g18.8g63g22.5g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200