Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g1600g9120kcal364.8g312g793.6g96g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti400g2268kcal98g55.6g183.6g0g
Saksanpähkinä 240g1633kcal35.3g7.9g156.5g38.2g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g400g1496kcal92g0g124g112g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g240g24kcal3.6g0g1.4g204g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9760g29081kcal1187.4g751g2518.2g900.4g
Valittu annoskoko4880g14541kcal593.7g375.5g1259.1g450.2g
Annoskoko puolitettuna2440g7270kcal296.9g187.8g629.6g225.1g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200