Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g200g1140kcal45.6g39g99.2g12g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti50g284kcal12.2g6.9g22.9g0g
Saksanpähkinä 30g204kcal4.4g1g19.6g4.8g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g50g187kcal11.5g0g15.5g14g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g30g3kcal0.4g0g0.2g25.5g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1220g3635kcal148.2g93.8g314.8g112.6g
Valittu annoskoko610g1818kcal74.1g46.9g157.4g56.3g
Annoskoko puolitettuna305g909kcal37.1g23.5g78.7g28.2g
Arvot/100g100g298kcal12.1g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200