Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g320g1824kcal73g62.4g158.7g19.2g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti80g454kcal19.6g11.1g36.7g0g
Saksanpähkinä 48g327kcal7.1g1.6g31.3g7.6g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g80g299kcal18.4g0g24.8g22.4g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g48g4.8kcal0.7g0g0.3g40.8g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1952g5816kcal237.6g150.2g503.6g180g
Valittu annoskoko976g2908kcal118.8g75.1g251.8g90g
Annoskoko puolitettuna488g1454kcal59.4g37.6g125.9g45g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200