Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1561g510kcal9.7g86.8g3.1g39.8g
Vehnäjauho puolikarkea 1522g5221kcal155.1g1065.2g18.3g53.3g
Kananmuna kuorineen punnittu1592g2006kcal175.1g4.8g143.3g0g
Sokeri 1492g6058kcal0g1490.9g0g0g
Leivinjauhe 78g137kcal4.1g29.5g0g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g78g312kcal0g77.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g117g426kcal4.1g93.2g4.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 615g5429kcal0g0g613.9g0g
Kardemumma, annos 2g39g121kcal4.3g26.5g2.7g10.9g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1561g4648kcal289.7g39g374.6g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 390g2771kcal2.9g1.6g312.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g702g2809kcal0g702.3g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl254g1466kcal53.5g13.4g128.1g29.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g63828kcal1397g7261g3200.4g267.6g
Valittu annoskoko10000g31914kcal698.5g3630.5g1600.2g133.8g
Annoskoko puolitettuna5000g15957kcal349.3g1815.3g800.1g66.9g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424