Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 16g54kcal1.6g11g0.2g0.5g
Kananmuna kuorineen punnittu16g21kcal1.8g0g1.5g0g
Sokeri 15g62kcal0g15.4g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.2g4.4kcal0g1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Kardemumma, annos 2g0.4g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 16g48kcal3g0.4g3.9g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 4g29kcal0g0g3.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl2.6g15kcal0.6g0.1g1.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g657kcal14.2g74.8g32.8g2.6g
Valittu annoskoko103g329kcal7.1g37.4g16.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna52g164kcal3.6g18.7g8.2g0.7g
Arvot/100g100g319kcal6.9g36.3g15.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424