Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 161g53kcal1g8.9g0.3g4.1g
Vehnäjauho puolikarkea 157g538kcal16g109.7g1.9g5.5g
Kananmuna kuorineen punnittu164g207kcal18g0.5g14.8g0g
Sokeri 154g624kcal0g153.6g0g0g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g44kcal0.4g9.6g0.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 63g559kcal0g0g63.2g0g
Kardemumma, annos 2g4g13kcal0.4g2.7g0.3g1.1g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 161g479kcal29.8g4g38.6g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 40g286kcal0.3g0.2g32.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g72g289kcal0g72.3g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl26g151kcal5.5g1.4g13.2g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2060g6574kcal143.6g747.8g329.6g27.4g
Valittu annoskoko1030g3287kcal71.8g373.9g164.8g13.7g
Annoskoko puolitettuna515g1644kcal35.9g187g82.4g6.9g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424