Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 193g63kcal1.2g10.7g0.4g4.9g
Vehnäjauho puolikarkea 188g645kcal19.2g131.7g2.3g6.6g
Kananmuna kuorineen punnittu197g248kcal21.6g0.6g17.7g0g
Sokeri 185g749kcal0g184.3g0g0g
Leivinjauhe 10g17kcal0.5g3.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g39kcal0g9.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g53kcal0.5g11.5g0.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 76g671kcal0g0g75.9g0g
Kardemumma, annos 2g4.8g15kcal0.5g3.3g0.3g1.4g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 193g575kcal35.8g4.8g46.3g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 48g343kcal0.4g0.2g38.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g87g347kcal0g86.8g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl31g181kcal6.6g1.7g15.8g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2472g7889kcal172.6g897.4g395.6g33g
Valittu annoskoko1236g3945kcal86.3g448.7g197.8g16.5g
Annoskoko puolitettuna618g1972kcal43.2g224.4g98.9g8.3g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424