Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Kananmuna kuorineen punnittu204g257kcal22.4g0.6g18.4g0g
Sokeri 191g776kcal0g191.1g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g55kcal0.5g11.9g0.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 79g696kcal0g0g78.7g0g
Kardemumma, annos 2g5g16kcal0.6g3.4g0.4g1.4g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 200g596kcal37.1g5g48g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 50g355kcal0.4g0.2g40g0g
Tomusokeri 1dl=60g90g360kcal0g90g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl33g188kcal6.9g1.7g16.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2563g8180kcal179g930.4g410.2g34.4g
Valittu annoskoko1282g4090kcal89.5g465.2g205.1g17.2g
Annoskoko puolitettuna641g2045kcal44.8g232.6g102.6g8.6g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424