Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 24g7.9kcal0.1g1.3g0g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 24g81kcal2.4g16.5g0.3g0.8g
Kananmuna kuorineen punnittu25g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Sokeri 23g94kcal0g23g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.8g6.6kcal0.1g1.4g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 10g84kcal0g0g9.5g0g
Kardemumma, annos 2g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 24g72kcal4.5g0.6g5.8g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 6g43kcal0g0g4.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g11g43kcal0g10.9g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl3.9g23kcal0.8g0.2g2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g986kcal21.6g112.2g49.4g4.2g
Valittu annoskoko155g493kcal10.8g56.1g24.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna77g247kcal5.4g28.1g12.4g1.1g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424