Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 32g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 31g108kcal3.2g21.9g0.4g1.1g
Kananmuna kuorineen punnittu33g41kcal3.6g0.1g3g0g
Sokeri 31g125kcal0g30.7g0g0g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.4g8.8kcal0.1g1.9g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 13g112kcal0g0g12.6g0g
Kardemumma, annos 2g0.8g2.5kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 32g96kcal6g0.8g7.7g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 8g57kcal0.1g0g6.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g15g58kcal0g14.5g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl5.2g30kcal1.1g0.3g2.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana412g1315kcal29g149.4g66g5.4g
Valittu annoskoko206g657kcal14.5g74.7g33g2.7g
Annoskoko puolitettuna103g329kcal7.3g37.4g16.5g1.4g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424