Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 322g105kcal2g17.9g0.6g8.2g
Vehnäjauho puolikarkea 314g1076kcal31.9g219.4g3.8g11g
Kananmuna kuorineen punnittu328g413kcal36.1g1g29.5g0g
Sokeri 307g1248kcal0g307.1g0g0g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g24g88kcal0.8g19.2g0.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 127g1118kcal0g0g126.5g0g
Kardemumma, annos 2g8g25kcal0.9g5.5g0.6g2.3g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 322g958kcal59.7g8g77.2g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 80g571kcal0.6g0.3g64.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g145g579kcal0g144.7g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl52g302kcal11g2.8g26.4g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4120g13149kcal287.6g1495.8g659.4g55.4g
Valittu annoskoko2060g6574kcal143.8g747.9g329.7g27.7g
Annoskoko puolitettuna1030g3287kcal71.9g374g164.9g13.9g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424