Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 40g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Vehnäjauho puolikarkea 39g134kcal4g27.4g0.5g1.4g
Kananmuna kuorineen punnittu41g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Sokeri 38g156kcal0g38.4g0g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3g11kcal0.1g2.4g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 16g140kcal0g0g15.8g0g
Kardemumma, annos 2g1g3.1kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 40g120kcal7.5g1g9.6g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 10g71kcal0.1g0g8g0g
Tomusokeri 1dl=60g18g72kcal0g18.1g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl6.5g38kcal1.4g0.3g3.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g1643kcal36g186.8g82.4g7g
Valittu annoskoko257g822kcal18g93.4g41.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna129g411kcal9g46.7g20.6g1.8g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424