Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 48g16kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 47g161kcal4.8g32.9g0.6g1.6g
Kananmuna kuorineen punnittu49g62kcal5.4g0.1g4.4g0g
Sokeri 46g187kcal0g46.1g0g0g
Leivinjauhe 2.4g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.6g13kcal0.1g2.9g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 19g168kcal0g0g19g0g
Kardemumma, annos 2g1.2g3.7kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 48g144kcal9g1.2g11.6g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 12g86kcal0.1g0g9.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g22g87kcal0g21.7g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl7.8g45kcal1.7g0.4g4g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana618g1972kcal43.2g224.2g99g8g
Valittu annoskoko309g986kcal21.6g112.1g49.5g4g
Annoskoko puolitettuna155g493kcal10.8g56.1g24.8g2g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424