Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 64g21kcal0.4g3.6g0.1g1.6g
Vehnäjauho puolikarkea 63g215kcal6.4g43.9g0.8g2.2g
Kananmuna kuorineen punnittu66g83kcal7.2g0.2g5.9g0g
Sokeri 62g250kcal0g61.4g0g0g
Leivinjauhe 3.2g5.6kcal0.2g1.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.8g18kcal0.2g3.8g0.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 25g224kcal0g0g25.3g0g
Kardemumma, annos 2g1.6g5kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 64g192kcal11.9g1.6g15.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 16g114kcal0.1g0.1g12.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g29g116kcal0g28.9g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl10g60kcal2.2g0.6g5.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana824g2630kcal57.6g299.2g132g11g
Valittu annoskoko412g1315kcal28.8g149.6g66g5.5g
Annoskoko puolitettuna206g658kcal14.4g74.8g33g2.8g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424