Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 800g262kcal5g44.5g1.6g20.4g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Kananmuna kuorineen punnittu816g1028kcal89.8g2.4g73.4g0g
Sokeri 765g3105kcal0g764.2g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g60g218kcal2.1g47.8g2.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 315g2783kcal0g0g314.7g0g
Kardemumma, annos 2g20g62kcal2.2g13.6g1.4g5.6g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 800g2383kcal148.5g20g192g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 200g1421kcal1.5g0.8g160g0g
Tomusokeri 1dl=60g360g1440kcal0g360g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl130g751kcal27.4g6.9g65.6g15.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10252g32718kcal716.2g3721.8g1640.4g137.2g
Valittu annoskoko5126g16359kcal358.1g1860.9g820.2g68.6g
Annoskoko puolitettuna2563g8180kcal179.1g930.5g410.1g34.3g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424