Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 80g26kcal0.5g4.5g0.2g2g
Vehnäjauho puolikarkea 78g269kcal8g54.9g0.9g2.7g
Kananmuna kuorineen punnittu82g103kcal9g0.2g7.4g0g
Sokeri 77g312kcal0g76.8g0g0g
Leivinjauhe 4g7.1kcal0.2g1.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6g22kcal0.2g4.8g0.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 32g280kcal0g0g31.6g0g
Kardemumma, annos 2g2g6.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 80g239kcal14.9g2g19.3g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 20g143kcal0.2g0.1g16.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g36g145kcal0g36.2g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl13g76kcal2.8g0.7g6.6g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1030g3287kcal72g374.2g164.8g13.6g
Valittu annoskoko515g1644kcal36g187.1g82.4g6.8g
Annoskoko puolitettuna258g822kcal18g93.6g41.2g3.4g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424