Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 96g32kcal0.6g5.4g0.2g2.5g
Vehnäjauho puolikarkea 94g323kcal9.6g65.8g1.1g3.3g
Kananmuna kuorineen punnittu98g124kcal10.8g0.3g8.9g0g
Sokeri 92g374kcal0g92.1g0g0g
Leivinjauhe 4.8g8.5kcal0.3g1.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.2g26kcal0.3g5.8g0.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 38g336kcal0g0g37.9g0g
Kardemumma, annos 2g2.4g7.5kcal0.3g1.6g0.2g0.7g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 96g287kcal17.9g2.4g23.1g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 24g171kcal0.2g0.1g19.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g43g174kcal0g43.4g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl16g91kcal3.3g0.8g7.9g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1236g3945kcal86.6g448.6g197.8g16.6g
Valittu annoskoko618g1972kcal43.3g224.3g98.9g8.3g
Annoskoko puolitettuna309g986kcal21.7g112.2g49.5g4.2g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424