Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Vehnäjauho puolikarkea 110g376kcal11.2g76.8g1.3g3.8g
Kananmuna kuorineen punnittu115g145kcal12.6g0.3g10.3g0g
Sokeri 108g437kcal0g107.5g0g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8.4g31kcal0.3g6.7g0.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 44g391kcal0g0g44.3g0g
Kardemumma, annos 2g2.8g8.7kcal0.3g1.9g0.2g0.8g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 113g335kcal20.9g2.8g27g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 28g200kcal0.2g0.1g22.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g51g203kcal0g50.6g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl18g106kcal3.9g1g9.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1442g4602kcal100.8g523.4g230.6g19.2g
Valittu annoskoko721g2301kcal50.4g261.7g115.3g9.6g
Annoskoko puolitettuna360g1151kcal25.2g130.9g57.7g4.8g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424