Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 129g42kcal0.8g7.2g0.3g3.3g
Vehnäjauho puolikarkea 125g430kcal12.8g87.8g1.5g4.4g
Kananmuna kuorineen punnittu131g165kcal14.4g0.4g11.8g0g
Sokeri 123g499kcal0g122.9g0g0g
Leivinjauhe 6.4g11kcal0.3g2.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g35kcal0.3g7.7g0.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 51g447kcal0g0g50.6g0g
Kardemumma, annos 2g3.2g10kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 129g383kcal23.9g3.2g30.9g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 32g228kcal0.2g0.1g25.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g58g232kcal0g57.9g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl21g121kcal4.4g1.1g10.6g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1648g5259kcal115g598.6g263.8g22g
Valittu annoskoko824g2630kcal57.5g299.3g131.9g11g
Annoskoko puolitettuna412g1315kcal28.8g149.7g66g5.5g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424