Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 145g47kcal0.9g8g0.3g3.7g
Vehnäjauho puolikarkea 141g484kcal14.4g98.7g1.7g4.9g
Kananmuna kuorineen punnittu148g186kcal16.2g0.4g13.3g0g
Sokeri 138g562kcal0g138.2g0g0g
Leivinjauhe 7.2g13kcal0.4g2.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g11g40kcal0.4g8.6g0.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 57g503kcal0g0g56.9g0g
Kardemumma, annos 2g3.6g11kcal0.4g2.5g0.3g1g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 145g431kcal26.9g3.6g34.7g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 36g257kcal0.3g0.1g28.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g65g260kcal0g65.1g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl24g136kcal5g1.2g11.9g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1854g5917kcal129.8g672.6g296.8g24.6g
Valittu annoskoko927g2958kcal64.9g336.3g148.4g12.3g
Annoskoko puolitettuna464g1479kcal32.5g168.2g74.2g6.2g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424