Hirvenliha kebab

Vaivaa liha ja mausteet oikein huolellisesti.

(itse käytän pippurisekoitusta 15ml musta ja valkopippurin sijasta, tuota ei vain löytynyt listalta)

Jaa taikina kahtia ja muotoile niistä tiiviit pötköt, laita pötköjen ympärille muutama kierros foliota ja väännä päistä tiukaksi paketiksi.

Tee folioon veitsenkärjellä muutama pieni reikä josta ylimääräinen neste pääsee paistaessa ulos.

Nosta paketit uuniritilälle (muista laittaa pelti alle, johon neste saa tippua)

Paista n.110 asteisessa uunissa n. 4tuntia, anna vetäytyä foliossa ennen leikkuuta.

Lisukkeeksi salaattia ja/tai riisiä ja kebab kastiketta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1126g1261kcal247.7g0g33.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 45g31kcal0.6g5.1g0.6g1.8g
Mustapippuri 3.4g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Valkopippuri 2.3g6.4kcal0.2g1g0g0.6g
Valkosipulijauhe, annos 3g6.8g23kcal0.7g5.1g0.2g0g
Paprikajauhe 2.3g7.2kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Curryjauhe (-), annos 5g1.1g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Oregano, kuivattu 1.1g3.4kcal0.1g0.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g2692kcal500.2g27.4g70.4g9.4g
Valittu annoskoko1188g1346kcal250.1g13.7g35.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna594g673kcal125.1g6.9g17.6g2.4g
Arvot/100g100g113kcal21.1g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318485