Hirvenliha kebab

Vaivaa liha ja mausteet oikein huolellisesti.

(itse käytän pippurisekoitusta 15ml musta ja valkopippurin sijasta, tuota ei vain löytynyt listalta)

Jaa taikina kahtia ja muotoile niistä tiiviit pötköt, laita pötköjen ympärille muutama kierros foliota ja väännä päistä tiukaksi paketiksi.

Tee folioon veitsenkärjellä muutama pieni reikä josta ylimääräinen neste pääsee paistaessa ulos.

Nosta paketit uuniritilälle (muista laittaa pelti alle, johon neste saa tippua)

Paista n.110 asteisessa uunissa n. 4tuntia, anna vetäytyä foliossa ennen leikkuuta.

Lisukkeeksi salaattia ja/tai riisiä ja kebab kastiketta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis125g140kcal27.5g0g3.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 5g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Valkopippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.8g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.8kcal0g0g0g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g299kcal55.4g3g7.8g1.2g
Valittu annoskoko132g150kcal27.7g1.5g3.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna66g75kcal13.9g0.8g2g0.3g
Arvot/100g100g113kcal21g1.1g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318485