Hirvenliha kebab

Vaivaa liha ja mausteet oikein huolellisesti.

(itse käytän pippurisekoitusta 15ml musta ja valkopippurin sijasta, tuota ei vain löytynyt listalta)

Jaa taikina kahtia ja muotoile niistä tiiviit pötköt, laita pötköjen ympärille muutama kierros foliota ja väännä päistä tiukaksi paketiksi.

Tee folioon veitsenkärjellä muutama pieni reikä josta ylimääräinen neste pääsee paistaessa ulos.

Nosta paketit uuniritilälle (muista laittaa pelti alle, johon neste saa tippua)

Paista n.110 asteisessa uunissa n. 4tuntia, anna vetäytyä foliossa ennen leikkuuta.

Lisukkeeksi salaattia ja/tai riisiä ja kebab kastiketta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis2000g2240kcal440g0g60g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 80g56kcal1g9g1g3.1g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Valkosipulijauhe, annos 3g12g41kcal1.2g9.1g0.3g0g
Paprikajauhe 4g13kcal0.6g0.7g0.5g1.5g
Curryjauhe (-), annos 5g2g6.5kcal0.2g1g0.2g0.2g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4220g4781kcal888.6g48.4g125g16.6g
Valittu annoskoko2110g2391kcal444.3g24.2g62.5g8.3g
Annoskoko puolitettuna1055g1195kcal222.2g12.1g31.3g4.2g
Arvot/100g100g113kcal21.1g1.1g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318485