Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.7g5.3kcal0.2g0.2g0.4g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 225g274kcal47.8g0g9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g150g38kcal6.3g6.3g0.2g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)105g368kcal16.8g67.2g2.7g6.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g94g263kcal17.8g0g20.6g0g
Ranskankerma Valio113g315kcal2.8g3.9g31.5g0g
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2742g2675kcal184.6g164.2g141.4g16.4g
Valittu annoskoko1371g1338kcal92.3g82.1g70.7g8.2g
Annoskoko puolitettuna686g669kcal46.2g41.1g35.4g4.1g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597