Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1201g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.5g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Broilerisuikale, keskiarvo 450g548kcal95.7g0g18g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g300g75kcal12.6g12.6g0.3g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)210g735kcal33.6g134.5g5.5g12.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g188g525kcal35.6g0.1g41.3g0g
Ranskankerma Valio225g630kcal5.6g7.9g63g0g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5484g5350kcal369g329.2g282.8g33g
Valittu annoskoko2742g2675kcal184.5g164.6g141.4g16.5g
Annoskoko puolitettuna1371g1338kcal92.3g82.3g70.7g8.3g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597