Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1401g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 4g12kcal0.4g0.5g0.9g0.1g
Broilerisuikale, keskiarvo 525g639kcal111.6g0g21g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1.1g10.4g0.4g4.4g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g350g88kcal14.7g14.7g0.4g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)245g858kcal39.2g156.9g6.4g14.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g219g613kcal41.6g0.1g48.1g0g
Ranskankerma Valio263g735kcal6.6g9.2g73.5g0g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6398g6242kcal430.8g383.8g329.8g38.4g
Valittu annoskoko3199g3121kcal215.4g191.9g164.9g19.2g
Annoskoko puolitettuna1600g1560kcal107.7g96g82.5g9.6g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597