Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 4.6g14kcal0.4g0.6g1.1g0.1g
Broilerisuikale, keskiarvo 600g730kcal127.5g0g24g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g400g100kcal16.8g16.8g0.4g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)280g980kcal44.8g179.2g7.3g16.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g250g700kcal47.5g0.1g55g0g
Ranskankerma Valio300g840kcal7.5g10.5g84g0g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7309g7131kcal491.8g438.4g377g43.8g
Valittu annoskoko3655g3565kcal245.9g219.2g188.5g21.9g
Annoskoko puolitettuna1827g1783kcal123g109.6g94.3g11g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597