Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 150g183kcal31.9g0g6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g100g25kcal4.2g4.2g0.1g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)70g245kcal11.2g44.8g1.8g4.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g63g175kcal11.9g0g13.8g0g
Ranskankerma Valio75g210kcal1.9g2.6g21g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1828g1783kcal123.2g109.6g94.4g11g
Valittu annoskoko914g892kcal61.6g54.8g47.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna457g446kcal30.8g27.4g23.6g2.8g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597