Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 2706g1233kcal13.5g221.9g5.4g108.3g
Peruna, keskikokoinen 60g2030g1218kcal30.4g263.9g2g18.3g
Vesi4736g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g189g227kcal4.7g11.4g17.1g2.8g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit338g440kcal10.1g6.8g44g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g6235kcal117.4g1008g137g258.8g
Valittu annoskoko10000g3118kcal58.7g504g68.5g129.4g
Annoskoko puolitettuna5000g1559kcal29.4g252g34.3g64.7g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318643