Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 600g273kcal3g49.2g1.2g24g
Peruna, keskikokoinen 60g450g270kcal6.8g58.5g0.5g4.1g
Vesi1050g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g42g50kcal1g2.5g3.8g0.6g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit75g98kcal2.3g1.5g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4434g1382kcal26.2g223.4g30.6g57.4g
Valittu annoskoko2217g691kcal13.1g111.7g15.3g28.7g
Annoskoko puolitettuna1109g346kcal6.6g55.9g7.7g14.4g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318643