Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 800g364kcal4g65.6g1.6g32g
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g56g67kcal1.4g3.4g5g0.8g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit100g130kcal3g2g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5912g1843kcal34.8g298g40.4g76.4g
Valittu annoskoko2956g922kcal17.4g149g20.2g38.2g
Annoskoko puolitettuna1478g461kcal8.7g74.5g10.1g19.1g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318643