Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 100g46kcal0.5g8.2g0.2g4g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g7g8.4kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit13g16kcal0.4g0.3g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana739g230kcal4.4g37.4g5g9.6g
Valittu annoskoko370g115kcal2.2g18.7g2.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna185g58kcal1.1g9.4g1.3g2.4g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5.1g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318643