Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 1000g455kcal5g82g2g40g
Peruna, keskikokoinen 60g750g450kcal11.3g97.5g0.8g6.8g
Vesi1750g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g70g84kcal1.7g4.2g6.3g1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit125g163kcal3.8g2.5g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7390g2304kcal43.6g372.4g50.8g95.6g
Valittu annoskoko3695g1152kcal21.8g186.2g25.4g47.8g
Annoskoko puolitettuna1848g576kcal10.9g93.1g12.7g23.9g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318643