Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 1200g547kcal6g98.4g2.4g48g
Peruna, keskikokoinen 60g900g540kcal13.5g117g0.9g8.1g
Vesi2100g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g84g101kcal2.1g5g7.6g1.3g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit150g195kcal4.5g3g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8868g2765kcal52.2g446.8g60.8g114.8g
Valittu annoskoko4434g1382kcal26.1g223.4g30.4g57.4g
Annoskoko puolitettuna2217g691kcal13.1g111.7g15.2g28.7g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318643