Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 1353g616kcal6.8g111g2.7g54.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1015g609kcal15.2g131.9g1g9.1g
Vesi2368g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g95g114kcal2.4g5.7g8.5g1.4g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit169g220kcal5.1g3.4g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3117kcal59g504g68.4g129.2g
Valittu annoskoko5000g1559kcal29.5g252g34.2g64.6g
Annoskoko puolitettuna2500g779kcal14.8g126g17.1g32.3g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318643