Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 1600g729kcal8g131.2g3.2g64g
Peruna, keskikokoinen 60g1200g720kcal18g156g1.2g10.8g
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g112g134kcal2.8g6.7g10.1g1.7g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit200g260kcal6g4g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11824g3686kcal69.6g595.8g81g153g
Valittu annoskoko5912g1843kcal34.8g297.9g40.5g76.5g
Annoskoko puolitettuna2956g922kcal17.4g149g20.3g38.3g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318643