Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 200g91kcal1g16.4g0.4g8g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.3g19.5g0.2g1.4g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g14g17kcal0.3g0.8g1.3g0.2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit25g33kcal0.8g0.5g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1478g461kcal8.8g74.4g10.4g19.2g
Valittu annoskoko739g230kcal4.4g37.2g5.2g9.6g
Annoskoko puolitettuna370g115kcal2.2g18.6g2.6g4.8g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318643