Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 2000g911kcal10g164g4g80g
Peruna, keskikokoinen 60g1500g900kcal22.5g195g1.5g13.5g
Vesi3500g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g140g168kcal3.5g8.4g12.6g2.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit250g325kcal7.5g5g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14780g4608kcal87g744.8g101.2g191.2g
Valittu annoskoko7390g2304kcal43.5g372.4g50.6g95.6g
Annoskoko puolitettuna3695g1152kcal21.8g186.2g25.3g47.8g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318643