Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 2400g1093kcal12g196.8g4.8g96g
Peruna, keskikokoinen 60g1800g1080kcal27g234g1.8g16.2g
Vesi4200g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g168g202kcal4.2g10.1g15.1g2.5g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit300g390kcal9g6g39g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17736g5529kcal104.4g893.8g121.4g229.4g
Valittu annoskoko8868g2765kcal52.2g446.9g60.7g114.7g
Annoskoko puolitettuna4434g1382kcal26.1g223.5g30.4g57.4g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318643