Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali501g106kcal6g17g1g10.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g189g53kcal1.1g11.2g0.4g4.7g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)240g576kcal42g0g48g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit150g195kcal4.5g3g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g1859kcal107.2g62.4g137.8g30.4g
Valittu annoskoko1080g930kcal53.6g31.2g68.9g15.2g
Annoskoko puolitettuna540g465kcal26.8g15.6g34.5g7.6g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996